skoda-adamopoulosΤη μνήμη ενός αθλητή με τεράστια συνεισφορά στην άνοδο της Ξάνθης στην πρώτη Εθνική τίμησαν οι παλαίμαχοι της Καρδίτσας και της Ξάνθης, όπου διακρίθηκε, σε έναν αγώνα που διοργανώθηκε στην Καρδίτσα.

axilleas-adamopoulosΜια μεγάλη αποστολή από παλαίμαχους του ΑΟΞ βρέθηκε στη θεσσαλική πόλη το Σάββατο για να τιμήσει τη μνήμη του Αχιλλέα Αδαμόπουλου, πρώτου σκόρερ της Β Εθνικής τη σεζόν 1988-89 στην εντυπωσιακή πορεία του ΑΟΞ. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές ανάμεσα στους παλαιμάχους, παλιούς του συμπαίκτες  του γιους και τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε πέρυσι από τη ζωή, μετά από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Εκ μέρους των παικτών της Ξάνθης μίλησε ο Νίκος Κριεζής που επεσήμανε μεταξύ άλλων, πόσο τεράστια ήταν η συνεισφορά του για την ιστορική στιγμή της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, όπου παραμένει ακόμη και σήμερα η ομάδα της Ξάνθης ενώ παρών ήταν και ο Μάκης Τζάτζος, συμπαίκτης του αλλά και άνθρωπος που έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος με τις δύο ομάδες και τις δύο πόλεις.

Εικόνες από το karditsa sportiva

anagennhsh-ksanthi-adamopoulos-filiko-25-6-2016-21 anagennhsh-ksanthi-adamopoulos-filiko-25-6-2016-8 anagennhsh-ksanthi-adamopoulos-filiko-25-6-2016-20 anagennhsh-ksanthi-adamopoulos-filiko-25-6-2016-7skoda-adamopoulos