Σοβαρή φωτιά που απείλησε  κατοικίες και επιχειρήσεις ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης πίσω από την αντιπροσωπεία της Peugeot, κοντά στα νεκροταφεία.

Η φωτιά ξεκίνησε πιθανότατα από καύση καλωδίων, στις παρυφές του Δροσερού, σε σημείο που έχει ξεσπάσει και πάλι πριν από λίγους μήνες. Πολύ γρήγορα, λόγω των δυνατών ανέμων η φωτιά εξαπλώθηκε προς τα δυτικά και την Εθνική Οδό με αποτέλεσμα να φτάσει έξω από σπίτι και επιχειρήσεις της περιοχής ενώ απειλήθηκε άμεσα και παρακείμενο ξυλουργείο με αρκετά εύφλεκτα υλικά.

Η Πυροσβεστική έφτασε με 3 οχήματα και αρκετούς άνδρες και κατάφερε να τη θέσει υπό έλεγχα μετά από μισή ώρα ενώ πολύτιμη ήταν η συνδρομή των ανθρώπων μιας παρακείμενης αγροικίας που έριχναν νερό από τη γεώτρηση που υπάρχει εκεί. Έκαψε μερικά στρέμματα με χόρτα, αγριάδες και θαμνώδη βλάστηση.

fotia scrap
Η δεύτερη φωτιά στη διασταύρωση Ευμοίρου

Νέα φωτιά στη διασταύρωση Ευμοίρου

Λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική δέχτηκε νέα κλήση για χόρτα που είχαν πάρει φωτιά κοντά στη διασταύρωση Ευμοίρου όπου και επενέβη για να τη σβήσει σε μερικά λεπτά και πριν επεκταθεί παραπέρα.

fotia 8 fotia 7 fotia 6 fotia 5 fotia 4 fotia 3 fotia 2 fotia 1