Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης χθες, Τετάρτη 22 Ιουνίου, το απόγευμα συναντήθηκε με εκπροσώπους των έξι συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και  αργότερα παρακάθησε σε δείπνο εργασίας με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Ροδόπης).

Σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, το πρωί ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους τριών Ενώσεων Συνοριακών Φυλάκων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Στις παραπάνω συναντήσεις παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά σε θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές Υπηρεσίες και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών Ενώσεων, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για ζητήματα υπηρεσιακού και θεσμικού χαρακτήρα.

Ο κ. Αρχηγός, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του, αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματισμένη επίσημη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας κ. Georgi Kostov.