Site icon Xanthi 2

“Παίδες εν δράσει και το καλοκαίρι” από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Θερινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δημιουργικής Έκφρασης που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών.

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 4 Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου και θα είναι συνολικής διάρκειας 20 ωρών (δύο φορές την εβδομάδα από 2,5 ώρες  για τέσσερις εβδομάδες).

Είστε έτοιμοι για έναν αξέχαστο Ιούλιο στην Ξάνθη; Αυτόν τον Ιούλιο δεν χρειάζεται να αποδράσουμε σε κάποια μακρινή παραλία για να απολαύσουμε τη δροσιά, να γυμναστούμε, να παίξουμε χαρούμενα παιχνίδια και να πάρουμε μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες παρέα με φίλους. Για τέσσερις εβδομάδες από την 4η Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου, γινόμαστε μια χαρούμενη ομάδα φίλων και συναντιόμαστε κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 12.30.

Τα παιδιά,

Υπεύθυνοι προγράμματος:

Νατάσα Μιχαηλίδου, αρχαιολόγος-μουσειολόγος-ξεναγός,

Πασχάλης Μαστράφης, Γυμναστής ΤΕΦΑΑ,

Ραλού Βλαχοπούλου, εκπαιδευτικός, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για παιδιά, του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Νικολέτα Ρεκαρή, εκπαιδευτικός

Πετρούλα Δαλακούρα, εκπαιδευτικός

Βασιλεία Βλαχοπούλου, τελειόφοιτη σπουδάστρια της σχολής Αργυροχρυσοχοΐας MOKUME

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
60 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 50 ευρώ
Προσφορά «ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ»: Φέρε, ένα, δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή που ισχύει για τα αδέρφια.

Πληροφορίες, εγγραφές, καθημερινά 09:00-14.30 και 17.00-21:00 στα τηλ. 25410-26635 και 25410-29282  και στη γραμματεία του Ιδρύματος, καπναποθήκη «Π» , Καπνεργατών 9.

Με  τους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς,  με άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις και με την εγγύηση ποιότητας του
Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι…..

Αυτό το καλοκαίρι τίποτα δεν θα είναι ίδιο! Θα χορτάσουμε περιπέτεια, εξερεύνηση και παιχνίδι. Φέρτε τη φαντασία και το κέφι σας και Ελάτε στην παρέα μας!!!!
Exit mobile version