Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, με βαρύτατα τραύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένας τεχνικός, που δέχθηκε επίθεση από σκύλους οικογένειας, όταν πήγε στην οικία τους για να επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης. Για καλή του τύχη, ένας εκπαιδευτής σκύλων της ΕΜΑΚ, βρέθηκε στο σημείο και του έσωσε τη ζωή.

Ο άτυχος 50χρονος είδε ξαφνικά τους δύο θηριώδεις καυκάσιους σκύλους των ενοίκων, (80kk ο καθένας), να ορμούν κατά πάνω του. Εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, και δέχτηκε πολλαπλές δαγκωνιές στο σώμα, ενώ ούτε η ιδιοκτήτριά τους κατάφερε να απομακρύνει τα εξαγριωμένα τετράποδα. Σαν από μηχανής θεός, εμφανίστηκε ο εκπαιδευτής σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ που κατάφερε να τα τραβήξει μακριά από τον αιμόφυρτο άνδρα.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλά βαθιά τραύματα στα χέρια και τα πόδια, και χειρουργήθηκε άμεσα, καθώς είχε κοπεί η αρτηρία του ενός χεριού και παρουσίαζε ακατάσχετη αιμορραγία. Η “Οδύσσεια” του άτυχου άνδρα συνεχίστηκε, καθώς παρουσίασε επιπλοκή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί ξανά!

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες που συνέβη το περιστατικό.

Πηγή: e-evros.gr