Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης για τη δωρεά της δεύτερης γραφομηχανής Braille με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη δωρεά της δεύτερης γραφομηχανής Braille για το τμήμα της γραφής και ανάγνωσης που λειτουργεί στην Ξάνθη.

Η προσφορά αυτή, η οποία είναι υψηλού κόστους, θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του τμήματος και μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση διότι   αναγνωρίζεται  η σημασία της διδασκαλίας της γραφής Braille στην ακριτική μας Θράκη, καθώς και την προσπάθεια της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης να διδάξει τη μέθοδο αυτή όχι μόνο στα τυφλά μέλη της αλλά και σε όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν.

Η προσφορά της γραφομηχανής έγινε στην μνήμη της πρόσφατα εκλιπούσας Προέδρου της Π.Ε.Τ. Θράκης Ελένης Αλατά.

Ευχόμαστε στους δωρητές μας υγεία προκοπή και επιτυχία στο πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο τους.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κα.Χαρά Τσακίρη για την πρωτοβουλία της καθώς και τους συλλόγους του 5ου Πρωταθλήματος Basket οι οποίοι είναι:

Απαράδεκτοι, Αιμοδότες, Ανεπρόκοποι, Βάτραχοι, Γέφυρα, Εβρίτες, Εμπειρογνώμονες, Θράκη, Κατασκηνωτές, Οδρύσες, Πρόσκοποι, Τεχνουργείο, Χ.Ο.Ξ., Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.