Μια μέρα πριν τον αρχηγό της ΝΔ, φαίνεται ότι θα βρεθεί στην Ξάνθη η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο επίσκεψής της στην περιοχή.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα φθάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή της κυρίας Γεννηματά.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τον μειονοτικό δήμο της Μύκης ενώ στη 1 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου της Ξάνθης.

Στις 6 το απόγευμα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό επεξεργασίας ροδιού στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας και στις 7 το απόγευμα θα μεταβεί στην Ελευθερούπολη, έδρα του δήμου Παγγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπου και θα παρουσιάσει στο «Αμφιθέατρο Δημοκρατίας» του δήμου, τις θέσεις του κόμματός της για την αγροτική πολιτική.