Nέα διάρρηξη σημειώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στην έξοδο της Ξάνθης προς Κομοτηνή.

DSC_0015JPGΆγνωστοι δράστες παραβίασαν την περίφραξη της αντιπροσωπείας της Peugeot, στο 2ο χλμ της ΕΟ Ξάνθης Λάγους, και μπήκαν στις εγκαταστάσεις. Έσπασαν τζάμια, προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό των συνεργείου, του βαφείου και των γραφείων ενώ έκλεψαν ένα ΙΧ πελάτη και ένα μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένα καθώς επίσης εργαλεία και αναλώσιμα από το συνεργείο.

Το πρωί έφτασε η Ασφάλεια που ερευνά  το χώρο ενώ οι υπεύθυνοι βρήκαν μικρό μέρος των κλοπιμαίων να έχουν εγκαταλειφθεί στο μονοπάτι από το οποίο έφτασαν στην περίφραξη από την πλευρά του Δροσερού.

Δύο φορές μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο “χτύπησαν” την ΤΟΥΟΤΑ

DSC_0033JPGΟι αντιπροσωπείες της συγκεκριμένης περιοχής γίνονται κατ’ επανάληψη στόχος διαρρηκτών τα Σαββατοκύριακα και έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές ενώ πρόσφατα οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ δύο φορές μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους για να φανερώσουν ότι προέρχονται από το συνοικισμό του Δροσερού και ότι δεν θα σταματήσουν τη δράση τους.

Οι επαγγελματίες της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι  ενώ ο ιδιοκτήτης της Peugeot, Γιάννης Αθανασιάδης είχε αποστείλει σχετική επιστολή και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισημαίνονται τόσο το κοινωνικό πρόβλημα του υποβαθμισμένου συνοικισμού όσο και την συνεπακόλουθη παραβατικότητα, που πλήττει τις επιχειρήσεις της περιοχής. DSC_0030JPG DSC_0033JPG DSC_0038JPG DSC_0043JPG DSC_0029JPG

DSC_0015JPG DSC_0017JPG DSC_0023JPG DSC_0026JPG DSC_0024JPG