Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο κλοπές από κοσμηματοπωλεία, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες  στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες, ηλικίας 32, 34 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές. Η Αστυνομία τους εντόπισε  να κινούνται πεζοί και να έχουν στην κατοχή τους ένα  ειδικά διαμορφωμένο σύρμα, 1 φακό, πλαστικά γάντια και 1 κόσμημα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες, λίγες ώρες νωρίτερα, χρησιμοποιώντας το σύρμα έκλεψαν βιτρίνα κοσμηματοπωλείου ένα κόσμημα. Επίσης οι δύο από τους συλληφθέντες, τη Δευτέρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφαίρεσαν από βιτρίνα άλλου  κοσμηματοπωλείου τρία χρυσά δαχτυλίδια.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των κοσμηματοπωλείων.  Κατασχέθηκαν επίσης τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ οι δύο δράστες, ηλικίας 39 και 32 ετών, έχουν απασχολήσει επίσης για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.