Μια ομολογουμένως ιδιαίτερα πρωτότυπη εκδήλωση ετοιμάζονται να διοργανώσουν, στις 6 Αυγούστου, τα μέλη της Ομάδας Εφήβων Εθελοντών του προγράμματος “ΣτηρίΖΩ”. Ο λόγος για ένα φεστιβάλ με την επωνυμία COLORS FESTIVAL KAVALA!

Το όνομα και μόνο της εκδήλωσης είναι αρκετό για να μας προϊδεάσει για ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό γεμάτο χρώματα, το οποίο θα στηθεί στο Πάρκο Φαλήρου. Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές υπόσχονται μια ξεχωριστή και άκρως “χρωματιστή” ημέρα, η οποία πέρα από μια σειρά events όπως παραστάσεις από θεατρικές και χορευτικές ομάδες και συναυλίες από τοπικά σχήματα, θα έχει και έναν ενδιαφέροντα “πόλεμο” με χρωματιστές σκόνες (μη τοξικές και ασφαλείς για τον ανθρώπινο οργανισμό κάθε ηλικίας).

Η περιγραφή της όλης διοργάνωσης, όπως αναγράφεται στην σελίδα της στο facebook είναι η εξής:

Το έναυσμα για την χαρά και την ευτυχία είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από ατελείωτες χρωματιστές στιγμές στο COLORS FESTIVAL KAVALA! Η πιο ζωντανή γιορτή χρωμάτων, για όλες τις ηλικίες, έρχεται στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας!

Η Ομάδα εφήβων εθελοντών του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ» θέλει να περάσει μηνύματα ενθουσιασμού και να χρωματίσει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από ένα εντυπωσιακό festival!

Συμμετέχουν: Συγκροτήματα, Djs, θεατρικές ομάδες, εικαστικοί, ομάδες parkour και ΒΜΧ, ομάδα graffiti, χορευτικές ομάδες.

Δραστηριότητες: Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και ζωγραφικής, εργαστήρι κοσμημάτων, αθλοπαιδιές.

Αναμένονται πληροφορίες συντόμως…

Ta μέλη της Ομάδας, w Άννα Τσίλη και w Νίκο Βουγιούκας μίλησαν για COLORS FESTIVAL KAVALA: