Ως ανεξάρτητος με μια νέα παράταξη, εξελέγη στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος ο συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου από την Ξάνθη. Μετά τις εκλογές που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στο ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το 7ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (ΟΣΥΑΠΕ) ολοκληρώθηκε με την εκλογή ενός Νέου Γενικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν εκεί ως εκλέκτορες. Και να συγχαρώ έναν έναν προσωπικά τα 39 νέα μέλη του Γενικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές τέλειωσαν. Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, για το κοινό καλό όλων των συναδέλφων.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συναδέλφους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και έτσι κατάφερα να εκλεγώ ως μέλος στο Γενικό Συμβούλιο.

Συνάδελφοι σας υπόσχομαι όλους, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου, θα προσπαθήσω να συνδράμω στην καλύτερη λειτουργία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (ΟΣΥΑΠΕ).

Χαράλαμπος Ευστρατίου

Υπάλληλος ΠΑΜΘ (Π.Ε. Ξάνθης)

Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΟΣΥΑΠΕ