Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποδηλατικού Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ:

Στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας Ξάνθης, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει τον 1ο Διασυλλογικό  Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου Μικρών Κατηγοριών την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 το πρωί στην Πόλη-Αγορά της Ξάνθης.

Η διαδρομή εκτείνεται κυκλικά μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου, Χρήστου Μπρωκούμη και Μιχαήλ Καραολή, στο νοητικό τρίγωνο “Κεντρική Πλατεία-Πλατεία Μπαλταζτή-Πλατεία Ελευθερίας.”

Επειδή η όλη διαδρομή θα ασφαλισθεί με κιγκλιδώματα παρακαλείσθε όπως φροντίσετε για τα οχήματά σας και τις μετακινήσεις σας.

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί και ο 1ος Λαϊκός Ποδηλατικός  Αγώνας Ζευγών (γονέας-παιδί).

Για πρώτη φορα στη πόλη της Ξάνθης, θα εχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο κέντρο της πόλης ΠΑΙΔΙΚΟ επαγγελματικό αγώνα, βαθμολογικού ενδιαφέροντος σε μορφή ΣΙΡΚΟΥΙ στο εμπορικό κεντρο της πόλης. ΘΕΑΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ να βλέπει κανεις παιδιά να αγωνίζονται επαγγελματικά, αλλα και να δινουν εναν άλλο τόνο στο κεντρο της ΞΑΝΘΗΣ.

Και το ευχάριστο, ειναι ότι ακολουθεί αγώνας ατομικού χρονομέτρου ζευγών γονεα με παιδί χωρίς αθλητικό δελτίο. Εχετε την ευκαιρια να τρεξετε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ (8-12ετών).

Μη το χασετε.

ΑΦΙΣΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016-01