Στο γήπεδο των Τοξοτών διεξήχθη φιλικός αγώνας τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Τοπείρου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ καιτης πρωταθλήτριας ομάδας Region Cup της ΕΠΣ Ξάνθης. Νικήτρια αναδείχθηκε η Region Cup με σκόρ 3-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κασναφέρης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης απενεμήθησαν στους Αθλητές της ομάδας του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ Αθλητικοί έπαινοι και μετάλλια από τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κυρίους Ζουναρτζίδη – Δαλακούρα – και Κατσαρό.

P1060255_smΣτον προπονητή της ομάδας κ. Σπυριδόπουλο Μάκη απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του ΠΠΑΠ του Δήμου Τοπείρου κ. Σπυριδόπουλο Χαράλαμπο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιουβατζίκ Κωνσταντίνο.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δ.Σ. του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ. Το κύπελλο του Πρωταθλητή παράλαβε ο αρχηγός της ομάδας από τον Αντιπρόδρο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Τριάντη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου κ. Πολυχρονιάδου Ελένη, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Κουτσουρλής και πολλοί φίλαθλοι και συγγενείς του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ.