Την άποψη ότι τα δημοτικά τέλη στο Δήμο Αβδήρων δεν έχουν μειωθεί, με βάση όσα αναφέρει λογαριασμός της ΔΕΗ, εκφράζει σε Δελτίο Τύπου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισες,20160523121647559_0001

δυστυχώς για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση  να καταγγείλουμε τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη επειδή κοροϊδεύει τους δημότες δεν εφαρμόζει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  κατά την άποψή μας αυτό είναι παράνομο και καταχρηστικό.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ανακοινώνει ότι από 1 Ιανουαρίου 2016 θα υπάρξει μείωση των δημοτικών τελών κατά 7% , την απόφασή του αυτή την επαναβεβαιώνει  στις 7 Δεκεμβρίου 2015 με την υπ’αριθμ. 333/2015  απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εμείς ως παράταξη καταθέσαμε πρόταση για μεγαλύτερη μείωση δημοτικών τελών για το 2016 κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Και στη συνέχεια ώ του θαύματος ενώ πρέπει στους λογαριασμούς που εκδίδει η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού για το 2016 να υπάρξει μείωση τελών  αυτό δεν εφαρμόστηκε.

Καλούμε τον κ.Τσιτιρίδη  να σέβεται και να είναι πιο προσεκτικός όταν διαχειρίζεται τα χρήματα των ίδιων των δημοτών σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία και επειδή μας έχει συνηθίσει να υπεκφεύγει είμαστε περίεργοι να δούμε σε ποιόν θα επιρρίψει τις ευθύνες του άραγε, στην αντιπολίτευση , στη ΔΕΗ ή σε κάποιους τρίτους.

Επειδή αυτή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και έχει και άλλες παραμέτρους θα την παρακολουθούμε στενά και θα σας ενημερώνουμε . Συνημμένα υποβάλλουμε όλα τα παραστατικά στοιχεία.(Δελτίο τύπου – απόφαση δημοτικού συμβουλίου – λογαριασμοί ΔΕΗ).