Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου  σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απείθεια.  

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον 37χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με πινακίδες κυκλοφορίας των ελληνικών αρχών, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς.

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημά του, ενώ κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το Ι.Χ. αυτοκίνητο και οι γνήσιες βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας του, οι οποίες βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.