Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, υπόθεση κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από αποθήκες του Ο.Σ.Ε. και οικήματα του Δήμου Σουφλίου, που διαπράχθηκε, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην περιοχή του Έβρου. 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν την ίδια ημέρα, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από οικήματα του Δήμου Σουφλίου, που βρίσκονται σε αγροτική περιοχή του Έβρου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 34χρονου, βρέθηκαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει οι δράστες από αποθήκες του Ο.Σ.Ε. στο νομό Έβρου.

Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.

Επίσης κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Σημειώνεται ότι ο οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.