Στην αποδοχή των παραιτήσεων για τέσσερις θεματικούς αντιπεριφερειάρχες και τον ορισμό νέων  προχωρά ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης.

papadopoulos-amoiridisΠαραμένουν στις θέσεις τους  ο Μιχάλης Αμοιρίδης (Ξάνθης) που χειρίζεται τα θέματα του Τουρισμού και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος (Καβάλας)  που χειρίζεται τα αγροτικά θέματα και την καταπολέμηση των κουνουπιών, οι οποίοι θα αντικατασταθούν – σύμφωνα με τις ενδείξεις- μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, για ευνόητους λόγους.

Οι 4 νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες:

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών  ορίστηκε ο Μουμίν Οντέρ από τη Ροδόπη, στη θέση του Στη θέση του Κατραντζή Μουσταφά , Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής  ορίστηκε η Γεωργία Χειράκη από τη Δράμα στη θέση του Χ. Γεωργιτσόπολου.

ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ-ΔΗΜΟΥΔΗ-640x443 (1)Από τον Έβρο ο Κώστας Βενετίδης ορίστηκε Αντιπεριφερειάρης υποδομών, έργων, δικτύου, μεταφορών, καταστροφών, περιβάλλοντος και παραμεθορίων περιοχών στη θέση του Κωστα Εξακουστού ενώ η Ελένη Δημούδη ορίστηκε θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού  στη θέση της Ζήνας Ζάχαρη.

Οι αποδοχές των παραιτήσεων έχουν γίνει ήδη και τυπικά από τον Περιφερειάρχη και έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια ενώ αναμένεται και ο επίσημος ορισμός των νέων Αντιπεριφερειαρχών, που θεωρείται ότι έχουν “κλειδώσει”