1. Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις ξυπνήσεις, είναι να ελέγχεις το κινητό σου. Πρώτα τα μηνύματα, μετά το facebook, στη συνέχεια τα mail σου και κλείνεις με Instagram και Twitter.

2. Δεν έχεις ιδέα πως το καταφέρνεις αλλά με κάποιον τρόπο, έχεις σπαταλήσει το 10% της μπαταρίας σου από την ώρα που ξύπνησες μέχρι τη στιγμή που φεύγεις για τη σχολή ή τη δουλειά σου.

3. Στο «πίσω μέρος» του κινητού, είναι ανοιχτές πάντα καμιά 40αριά εφαρμογές. Και το πιο αστείο; Δε θυμάσαι ποτέ, πώς άνοιξαν αυτά τα apps!

4. Όταν βρίσκεσαι σε μέρος με αρκετό άγνωστο κόσμο και δεν ξέρεις τι να πεις ή να κάνεις, ανανεώνεις συνεχώς το NewsFeed σου σα μανιακός. Κάποιος είναι αμήχανος…

5. Κάπως έτσι συμπεριφέρεσαι και κατά τη διάρκεια της νυχτερινής σου εξόδου, όταν δεν ξέρεις πως να φλερτάρεις ή πώς να αντιδράσεις στο φλερτ που δέχεσαι.

6. Όταν πηγαίνεις για φαγητό με τον/τη σύντροφό σου, παίρνεις την απόφαση να μην ασχοληθείς καθόλου με το κινητό. Μάλιστα, τοποθετείς τη συσκευή σου στο τραπέζι με την οθόνη προς τα κάτω. Στα πρώτα 10 λεπτά όμως, το έχεις τσεκάρει ίσα με 10 φορές!

7. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας στην τουαλέτα ή για μπάνιο και να μην πάρεις το κινητό μαζί σου. Επίσης, όταν το νερό τρέχει, συνεχώς ακούς τον ήχο του μηνύματος στ’ αυτιά σου. Ελέγχοντας το κινητό βέβαια, παρατηρείς πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί σου.

topnews-4535

Topnews.gr