Την Τετάρτη 11 ΜαΪου στις 20.30 στην αίθουσα του Δημοτικού αμφιθεάτρου Ξάνθης το 1o ΓΕΛ Ξάνθης  θα παρουσιάσει την μουσική του συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης για την οποία κέρδισε το 3ο βραβείο καθώς και το βραβείο κοινού , αλλά και την θεατρική του παράσταση με τίτλο “Η Μαύρη Χήρα” -Όταν ο Μάνος συνάντησε το Τζον στον Παράδεισο.
Όπως αναφέρει η υπεύθυνη καθηγήτρια Εύη Μαυροπούλου, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό παραμύθι στο οποίο συναντάμε και γνωρίζουμε την μουσική δύο ανυπέρβλητων καλλιτεχνών ,του Μάνου Χατζιδάκι και του John Lennon. “Φανταζόμαστε πώς θα ήταν εάν πράγματι υπήρχε αυτή η δυνατότητα και ποιο θα ήταν το δημιουργικό αποτέλεσμα από τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Αυτό τουλάχιστον που θα άρεσε σε εμάς….” αναφέρουν οι συντελεστές.

Λίγα λόγια για την παράσταση. 
Η Μαύρη Χήρα, Ηλέκτρα, υποδέχεται τον υποψήφιο τέταρτο σύζυγό της, Αλέξανδρο, στη μεγαλοπρεπή οικία της. Εκεί ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Τι συνέβη στους προηγουμένους συζύγους; Ποιες οι προθέσεις του άρτι αφιχθέντος προσώπου; Τι κρύβει η γραμματέας Ρωξάνη; Παρόν και παρελθόν, φυσικές και μεταφυσικές υπάρξεις διαπλέκονται και φωτίζουν με σαρκαστική διάθεση κάθε πλευρά του μυστηρίου που κρύβεται πίσω από τη κεντρική ηρωίδα