Με δύο ανακοινώσεις του ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει για τις επιτυχίες δύο τοπικών αθλητικών τμημάτων, την ΕΠΣ που κατέκτησε το Regions Cup και την ομάδα μπάσκετ παίδων της Ασπίδας, που κέρδισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Για την ΕΠΣ Ξάνθης

Συγχαίρουμε τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, τον προπονητή κ. Απόστολο Κουτρουλό και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της επίλεκτης μικτής ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος “Regions Cup”.

Η νίκη στον τελικό με 2-0 επί της Ε.Π.Σ. Εύβοιας θα έχει και συνέχεια στο Σαν Μαρίνο όπου η Ε.Π.Σ. Ξάνθης ως εκπρόσωπος της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε όμιλο το Καζακστάν, την Ουαλία και το Σαν Μαρίνο με τις ευχές όλων μας να την συνοδεύουν σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Ο Δήμος Ξάνθης θα στηρίξει την προσπάθεια της Ε.Π.Σ. Ξάνθης όπως κάνει καθημερινά και με όλες τις ομάδες του Δήμου μας.

Για την Ασπίδα

Συγχαίρουμε την Ασπίδα Ξάνθης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Ε.ΚΑΣ.Α.ΜΑ.Θ και την πρόκριση της ομάδας στις έξι καλύτερες της Ελλάδας. Η Ασπίδα, πλέον, μετά τον σημερινό θρίαμβο της Θεσσαλονίκης δεν εκπροσωπεί μόνο την Ξάνθη αλλά και όλη την βόρεια Ελλάδα στα τελικά που θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα από 28 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2016.

Ο Δήμος Ξάνθης θα σταθεί δίπλα στα παιδιά και στους άξιους προπονητές Χρήστο Βαχαρίδη, Αντώνη Κασαρτζίδη και Γρηγόρη Σουλιώτη και εύχεται μετά την άνοδο στην Β’ Εθνική Ανδρών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων  Ε.ΚΑΣ.Α.ΜΑ.Θ, η Ασπίδα να τερματίσει αήττητη στο πρωτάθλημα παίδων.