Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία των γονέων, μίας 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, την Κυριακή του Πάσχα, σε περιοχή του Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις. Τον είχαν καλέσει μαζί με άλλους φίλους και συγγενείς του στο οικογενειακό τραπέζι και εκείνος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, απομάκρυνε το κοριτσάκι σε ανύποπτο χρόνο και ασέλγησε σε βάρος του.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο Facebook, με ένα 17χρονο κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και στο σπίτι του 43χρονου, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό, έναν φορητός ηλεκτρονικό υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την περαιτέρω εξέτασή τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή newsbeast.gr