Σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια ΑΜΘ αναφέρεται σε αυξημένο αριθμό επισκεπτών σε σχέση με την περυσινή περίοδο καθώς και στα περισσότερα σχολεία που επέλεξαν την περιοχή για τις εκδρομές τους, το διάστημα της Άνοιξης.

Αναλυτικά:

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κατά τις εορτές του Πάσχα, δέχθηκε-κατά κοινή παραδοχή- αυξημένο αριθμό επισκεπτών σε σχέση με προηγούμενα έτη, την αντίστοιχη περίοδο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξαν αρκετές οργανωμένες εκδρομές ενώ η επισκεψιμότητα ήταν διάσπαρτη στο σύνολο της Περιφέρειας.

Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου-Απριλίου, την Περιφέρεια  επέλεξε πολύ μεγαλύτερος αριθμός σχολείων,  απ’ όλα τα σημεία της χώρας, συγκριτικά με την προηγούμενη 5ετία.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η αποστολή επιστολής πρόσκλησης προς όλα τα γυμνάσια, κολέγια και λύκεια της Ελλάδας.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ εκφράζει ευχαριστίες προς τα σχολεία που επέλεξαν την περιοχή μας, με τη διαβεβαίωση ότι κάθε φορά η φιλοξενία θα είναι καλύτερη καθώς ο τόπος μας διαθέτει εξαιρετικούς επαγγελματίες, σπάνια φυσικά χαρακτηριστικά αλλά και κρυμμένους θησαυρούς που αξίζει όλοι να   επισκεφθούν και να ανακαλύψουν.