Ένα τραγικό συμβάν βιώνει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με τον άδικο θάνατο της 22χρονης Ρίας.

Η τελευταία σελίδα του βιβλίου της ζωής της Ρίας, γράφτηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας το απόγευμα του Μ. Σαββάτου, όταν χτυπήθηκε από ρεύμα μεγάλης ισχύος στο μπάνιο του συντρόφου της, χορευτή της Βουλγαρίας, Bozhidar Gugushev.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά και σχετική ανάρτηση του συντρόφου της 22χρονης, αρχικά το ρεύμα χτύπησε πρώτα τον ίδιο, τον οποίο προσπάθησε η Ρία να τραβήξει όμως δε στάθηκε τυχερή, αφού την χτύπησε το ρεύμα προκαλώντας τον θάνατό της.

Η νεαρή ήταν φοιτήτρια ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη και βρέθηκε στη Σόφια προκειμένου να περάσει τις διακοπές του Πάσχα.

ρια2Συγκλονίζουν ωστόσο τα όσα έγραψε για τον άδικο χαμό της Ρίας ο σύντροφός της Bozhidar Gugushev, λέγοντας χαρακτηριστικά πως του έσωσε τη ζωή και πως η κοπέλα ήταν η μεγάλη του αγάπη.

«Ήρθε για να στη Σόφια για να περάσουμε μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Με τη Ρία, συναντηθήκαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπου και ήμουν φοιτητής, όλα έγιναν πολύ γρήγορα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο σύντροφος της κοπέλας.

«Ήταν το πιο φωτεινό πρόσωπο της ζωής μου, δε μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπώ», συνεχίζει ενώ εξήγησε λεπτομερώς πως έγινε το τραγικό συμβάν λέγοντας «Πήγα να να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά, άρχισα να ουρλιάζω, η Ρία μ’ άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους ενώ είχα μείνει αναίσθητος, όταν ξύπνησα, δε μπορούσα ν’ αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθος μου».

«Νόμιζα ότι ήταν όνειρο, την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά».

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε νοσοκομειακή βοήθεια αλλά δυστυχώς ήταν αργά για την άτυχη κοπέλα και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο σύντροφός της μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε μη επιθυμώντας άλλη ιατρική βοήθεια και διαβεβαιώνοντας τους γιατρούς ότι δεν έχει ανάγκη περαιτέρω ιατρικής βοήθειας.

Η κηδεία της Ρίας θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαίου 2016, στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στον Μαίστρο.
ΠΗΓΗ: www.e-evros.gr