Η Ειμι Σούμερ δεν διστάζει να μεταμορφωθεί σε… vintage pin up girl και η φωτογράφησή της για το Vanity Fair είναι εκπληκτική.

Πριν από λίγους μήνες, η Ειμι Σούμερ βρέθηκε στις σελίδες του ημερολογίου Pirelli, η 43η έκδοση του οποίου δεν έμοιαζε καθόλου με τις προηγούμενες.

Η 34χρονη Νεοϋορκέζα είναι μια αθυρόστομη, υστερικά αστεία ηθοποιός, ”αλλεργική” στην πολιτική ορθότητα stand-up κωμικός, μόλις πέρυσι απέκτησε το δικό της ανορθόδοξο talk-show στο κανάλι Comedy Central (με τον… διφορούμενο τίτλο ”Inside Amy Schumer”!) κι έκτοτε έχει γίνει το talk-of-the-town.

Ατρόμητη, σκληρή και αστεία, η Ειμι Σούμερ δεν διστάζει να μεταμορφωθεί σε… vintage pin up girl και η φωτογράφησή της για το Vanity Fair είναι εκπληκτική.

Έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για το σχήμα του σώματος από τότε που πάτησε το πόδι της στη σκηνή. Την έχουν κατηγορήσει ότι παραείναι παχουλή, ότι δεν είναι αρκετά παχουλή και για ότι άλλο φαντάζεστε.

Ωστόσο, η 34χρονη ηθοποιός δεν πτοείται και κάνει ακόμα μια φωτογράφηση που θα συζητηθεί…

Τολμά μια φωτογράφηση ως Μέριλιν Μονρόε στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair, που κυκλοφόρησε σήμερα.

Ποζάροντας για τη θρυλική φωτογράφο Annie Leibovitz, η διάσημη κωμικός είναι το απόλυτο pin-up girl, φορώντας ένα κόκκινο κορσέ και αντίστοιχα εσώρουχα.

Σε άλλη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο instagram, η Σούμερ μοιάζει με τις σταρ της παλιάς εποχής, σαν τα εκπληκτικά μοντέλα του παρελθόντος, φωτογραφίες των οποίων κοσμούσαν τις κουκέτες των στρατιωτών σε όλη την υδρόγειο.

vanity2 vanity1