Συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε σε τρεις περιπτώσεις στην περιοχή.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 31,4 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στον κάθετο άξονα που συνδέει την Κομοτηνή με τη Βουλγαρία, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι εντόπισαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και την κατοχή του μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,8 γραμμαρίων και έναν (1) πλαστικό θρυμματιστή.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την 24χρονη, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 7 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL.

Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ο θρυμματιστής.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Ξάνθης και Καβάλας.