Motorcycle training school

Με τον ορισμό έκτακτων εξετάσεων πρακτικής άσκησης οδήγησης από την Περιφέρεια, απάντησε ο Γ. Παυλίδης στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη μακροχρόνια αποχή των αρμόδιων υπαλλήλων και τους περίπου 1.000 υποψήφιους που εκτιμάται ότι περιμένουν για να εξεταστούν και τις διαμαρτυρίες των Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Περιφέρεια αναφέρει:

Μείζον θέμα για τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχει δημιουργηθεί με τις πρακτικές εξετάσεις οδήγησης, μετά τη μακρά άσκηση του δικαιώματος αποχής από αυτές των υπαλλήλων της Περιφέρειας, εκτός ωραρίου οδήγησης. Πολύ μεγάλος αριθμός πολιτών ευρίσκονται σε αναμονή (κατ’ εκτίμηση άνω των 1000, αφού στοιχεία δεν υπάρχουν γιατί δεν κατατίθενται δικαιολογητικά από τις Σχολές Οδηγών).

Μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτών οδήγησης όλης της Περιφέρειας και την ακραία θέση (λήγουν τα δελτία τους) που βρίσκονται συμπολίτες μας αποφασίσαμε να δρομολογήσουμε έκτακτες εξετάσεις εντός ωραρίου, κατ΄ οικονομία και προς εκτόνωση της κατάστασης, όπως σε όλη την Ελλάδα αυτή την περίοδο γίνεται.

Στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκε όπως δικαιούται ο Περιφερειάρχης, απόφαση εκτάκτων εξετάσεων για δύο (2) μέρες εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, εντός ωραρίου.  Όμως χθες οι εξετάσεις σε άλλα σημεία λόγω αποχής των υπαλλήλων- εξεταστών και σε άλλα λόγω αποχής των Σχολών Οδήγησης δεν πραγματοποιήθηκαν.

Η διοίκηση της Περιφέρειας τονίζει ότι η μόνη πολιτική που μας ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, στην προκειμένη περίπτωση των υποψηφίων οδηγών.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σεβαστούν τους πολίτες, στα πλαίσια των δικαιωμάτων τα οποία έχουν και μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Σχετικά ο Περιφερειάρχης ανέφερε: «Κανείς μας δεν δικαιούται να ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας. Αυτούς υπηρετούμε, αυτούς εξυπηρετούμε».