Ποια η πραγματική ηλικία της Μελισάντρε; Τι συνέβη στην Ντενέρις; Γιατί τυφλώθηκε η Άρια; Ζει ο Τζον Σνόου; Όλα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones.

Η πρεμιέρα της έκτης σεζόν του «Game Of Thrones», προσέλκυσε όπως ήταν λογικό και επόμενο το ενδιαφέρον εκατομμύρια τηλεθεατών που μετρούσαν γεμάτοι ανυπομονησία τη στιγμή που θα παρακολουθούσαν το πρώτο επεισόδιο στη μικρή οθόνη.

Και αυτή η στιγμή ήρθε, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν δόθηκαν σαφείς απαντήσεις για το μέλλον του Τζον Σνόου.

Παρόλα αυτά ήρθαν στο φως πολλές αποκαλύψεις και τα σχόλια και οι θεωρίες πήραν φωτιά στα social media.

game1Έτσι είναι η Μελισάντρε όταν δεν φοράει το κολιέ της

Τίτλος του πρώτου επεισοδίου «Η Κόκκινη Γυναίκα», με σαφή αναφορά στην Μελισάντρε, η οποία είναι μια… ηλικιωμένη κυρία και αυτό δεν φαίνεται, εξαιτίας του κολιέ που φοράει.

Πολλοί οπαδοί έγραψαν στο twitter πως η ίδια θα θυσιάσει πολλά χρόνια από τη ζωή για να επαναφέρει στη ζωή τον Τζον Σνόου… Υπομονή, μέχρι να δούμε αν θα πέσουν τελικά μέσα.

game2Η Ντενέρις παραμένει φυλακισμένη

Η Ντενέρι βρίσκεται φυλακισμένη, ενώ η η τυφλή Άρια είναι εγκλωβισμένη και ετοιμάζεται να υποστεί ακόμη μια εκπαίδευση -ο λόγος όμως που γίνεται όλο αυτό, δεν είναι ακόμα γνωστός.

game3Η τυφλή Άρια ετοιμάζεται για νέα εκπαίδευση

Η Σέρσεϊ έμαθε για τον θάνατο της αγαπημένης της κόρης και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση, ενώ η Σάνσα και ο Θίον δραπέτευσαν από το Γουίντερφελ με τη βοήθεια της Μπριέν.

game5Η Σάνσα και ο Θιόν δραπετεύουν

Στο πρώτο επεισόδιο είχαμε και δυο θανάτους -οι Ντόραν και Τριστάν Μαρτέλ δολοφονήθηκαν από την Ελάρια Σαντ.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, έχει τίτλο «Home» και θα προβληθεί στις ΗΠΑ την προσεχή Κυριακή. Δείτε το τρέιλέρ του: