Πανελλήνια είναι η κατακραυγή που δέχεται ο Δήμος Τοπείρου για τη στάση στο θέμα του δημότη του που έσερνε ένα σκύλο και αποτυπώθηκε φωτογραφικά. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία παρενέβη ανεξήγητα για να υποστηρίξει ότι ο σκύλος ήταν νεκρός, σε όλη τη χώρα εκδηλώθηκε μια κίνηση καταδίκης και έντονης αποδοκιμασίας.

fbΣτο Facebook του Δήμου από την Πέμπτη είναι σε εξέλιξη μεγάλη επίθεση από αγανακτισμένους φιλόζωους που επιτίθενται στο Δήμο και το Δήμαρχο, ζητούν ευθύνες για την αψυχολόγητη ανακοίνωση του Δήμου και τη στάση του καθώς και παραδειγματική τιμωρία του δράστη.  Παράλληλα σε ιστοσελίδα ψηφοφοριών γίνεται ψηφοφορία για την τιμωρία του υπαίτιου !

Η επικρατέστερη εκδοχή για τα γεγονότα  !

Η υπόθεση έχει προκαλέσε μεγάλη αναταραχή στο Δήμο ενώ το Xanthi2.gr διερεύνησε και εντόπισε από την Πέμπτη την πιθανότερη εκδοχή. Σύμφωνα με αυτή η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου χτύπησε με το αυτοκίνητο τον άτυχο σκύλο και -σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκδοχή- ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια ειδοποίησε το Δήμο ο οποίος φρόντισε για τη μεταφορά του, με …τον τρόπο που όλη η Ελλάδα είδε !

Η τεράστια έκταση που πήρε το ζήτημα, ανάγκασε την συνεργάτιδα του Δημάρχου να προσέλθει αυτοβούλως και στην Αστυνομία για να καταθέσει την εκδοχή της για το ατύχημα αλλά το μείζον, σύμφωνα με τους περισσότερους εμπλεκόμενους και τους φιλόζωους, δεν είναι πως ενήργησε η υπάλληλος του Δήμου που είχε το ατύχημα, αλλά ο Δήμος με την ανεξήγητη ανακοίνωση, που προκάλεσε σάλο σε όλη τη χώρα.

Η υπόθεση πάντως αναμένεται να έχει συνέχεια.