Σε έντονο προβληματισμό και σκέψη έχει μπει ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς, καθώς έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση απο την Γκανέζικη Ντούνκουα(Dunkwa), σύμφωνα με το Thrakisports και το Νεκτάριο Αμποβιανίδη.

Όπως αναφέρει το sport24 που ανέδειξε το θέμα, και επιβεβαίωσε στο ThrakiSportS ο Ξανθιώτης τεχνικός, η Αφρικανική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ξανθιώτη προπονητή Γιώργο Μαραντά, προκειμένου να την καθοδηγήσει από εδώ και στο εξής, με τον Μαραντά να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μια και η πρόταση είναι αρκετά καλή να και όπως είναι φυσιολογικό ο Ξανθιώτης τεχνικός διατηρεί και τις επιφυλάξεις του, έχοντας δοθεί απο τους Γκανέζουν χρονικό περιθώριο ακόμη μιας εβδομάδας ο Μαραντάς σταθμίζει τις επιλογές και τις προτεραιότητες του και αναμένεται μέχρι και το τέλος αυτή της εβδομάδας να δώσει την τελική του απάντηση.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ με τη Γκανέζικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει άφθονο ταλέντο στη χώρα τους, το οποίο όμως δεν δουλεύεται όπως πρέπει, με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές να χάνονται στην πορεία. Για αυτό πρόθεση των ανθρώπων στην Αφρικανική Ομοσπονδία και στον σύλλογο είναι να φέρουν έναν Ευρωπαίο τεχνικό, κάτοχο διπλώματος UEFA Pro, που να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να τους μεταφέρει την ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Σκοπός είναι υπάρξει σύμπραξη του Γκανέζικου ταλέντου με τον ευρωπαϊκό τρόπο δουλειάς, ώστε όταν στο μέλλον οι Γκανέζοι έρθει η στιγμή για το Ευρωπαϊκό βήμα, να έχουν ήδη αποκτήσει τη νοοτροπία που απαιτείται.

Από το Thrakisports