Site icon Xanthi 2

“Σήκωσαν μανίκια” και καθάρισαν το περιαστικό άλσος !

Στο περιαστικό άλσος, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι Κατασκηνωτές στο πλαίσιο της καμπάνιας Let’s do it Greece. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνοι καθώς η “παρέα” των εθελοντών μεγάλωσε.

Στη δράση συμμετείχαν: Πολ. Συλ. “Οι Κατασκηνωτές”, Πολ Συλ. “Διόνυσος”, Πολ Συλ. Φοιτητών Ξάνθης “Η Γέφυρα”, Xanthi Runners – ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Ξάνθης, Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης – Mountaineering Club Of Xanthi Greece, ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης #enaTeam, Enafly #enaFly και η διεύθυνση περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής (Τμήμα Πρασίνου) του Δήμου Ξάνθης. Ακολούθησε BBQ μετά μουσικής καθώς και όλα τα γνωστά παρατράγουδα που έχουν οι δράσεις που διοργανώνουν οι Κατασκηνωτές

Στο περιαστικό άλσος βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ξάνθης ο οποίος το πρωί της Κυριακής μαζί με Αντιδημάρχους επισκέφθηκε διάφορα σημεία, όπου οι εθελοντές της πόλης είχαν αναλάβει να καθαρίσουν. Εκεί γιόρτασαν και την κατάκτηση του πρωτθλήματος μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων, λίγες ώρες μετά τον τελικό, όπου επικράτησαν με ένα πόντο των Αιμοδοτών.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

 

Exit mobile version