Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016 (http://www.jobfairathens.gr/), διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο “Build your future, explore your opportunities” στην Ξάνθη τη Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 17.00-20.00 στο συνεδριακό χώρο “Αίθουσα Ξενία” του ξενοδοχείου Elisso επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 9.

Αν θες να μάθεις:

  • Τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρονται σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • Τι ζητούν οι εταιρίες από τους υποψήφιους εργαζόμενους
  • Διεξόδους για πρακτική άσκηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής κατάρτισης
  • Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας νέος μηχανικός

Για να εξασφαλίσεις τη θέση στην ημερίδα δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις ΑΥΤΗ (http://goo.gl/forms/rEnSA892CG) τη φόρμα.

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερη για όλους! Η κράτηση θέσης είναι για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας, καθώς ο αριθμός των καθισμάτων είναι περιορισμένος.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του  Job Fair Athens 2016 που θα γίνει στις 25-26 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Το Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας με φοιτητικό, εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών με στόχο την σύνδεση του πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.