Ανοιχτή είναι η διαμάχη μεταξύ των δύο σωματείων εργαζομένων της Κομοτέξ, μετά την ανακοίνωση του ενός για τη στάση του άλλου, που ζητεί ονομαστικά από τα μέλη του Δ.Σ. να πάρουν θέση για τις εργασιακές εξελίξεις στο εργοστάσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργατών και Υπαλλήλων ΚΟΜΟΤΕΧ.Α.Ε αναφέρει:

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία και τους συλλόγους, που συμπαραστέκονται στον πολύμηνο αγώνα μας για τις άδικες και άκυρες απολύσεις των συναδέλφων μας.

          Εκφράζουμε, την αλληλεγγύη μας προς όλα τα σωματεία της Ξάνθης, που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων και τη συμπαράστασή μας στα Σωματεία εργαζομένων της Ροδόπης και της ΣΕΚΑΠ στο δίκαιο αγώνα τους.

          Με μεγάλη μας λύπη, βλέπουμε την αδράνεια του ‘’Σωματείου Εργαζομένων εργοστασίου ΚΟΜΟΤΕΞ Α.Ε.’’, το οποίο στεγάζεται στον ίδιο χώρο με εμάς, ως προς τις άδικες απολύσεις των εργαζομένων, που έχουν γίνει στη ΚΟΜΟΤΕΧ.

          Καλούμε λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘’Σωματείου Εργαζομένων εργοστασίου ΚΟΜΟΤΕΞ Α.Ε.’’ (εφταμελές), το οποίο απαρτίζεται από τους Κωνσταντινίδη Β., Μπάτζιου Δ., Πουλιόσκα Χ., Χατζηαβραμίδη Ι., Χατζηαβραμίδου Ειρ., Σταθόγλου Ανασ. και Παρασκευόπουλο Ι., να πάρουν επιτέλους θέση απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν τους Εργαζόμενους και τις άδικες απολύσεις των συναδέρφων μας στη ΚΟΜΟΤΕΞ.