Συνάντηση των αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Συλλόγων της Θράκης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ. Ο. ΜΑ. Θ.  Σερραίου Λοΐζου.

Παρευρέθησαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των 11 συλλόγων της Θράκης,  ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΜΑ.Θ. κ. Καλογεράκος Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πολυχρόνης Ιωάννης και ο Αντιπρόεδρος κ. Τζίμας Αστέριος.

Το κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν ο εθνικός διάλογος για το κυνήγι, που όπως είναι γνωστό ξεκίνησε το ΥΠΕΚΑ. Το συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις διαθέσεις του Υπουργού κ. Τσιρώνη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Αμοιρίδης Μιχάλης, όπου  άκουσε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις θέσεις των αναγνωρισμένων κυνηγετικών οργανώσεων (οι οποίες είναι εμπεριστατωμένες με επιστημονικές μελέτες)  σχετικά με το κυνήγι και δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει στον Περιφερειάρχη κ. Παυλίδη Γεώργιο.

Να σημειώσουμε ότι στον εθνικό διάλογο για το κυνήγι δεν προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Περιφερειών της χώρας.