Το Ενυδρείο του Παρισιού οργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό θέλοντας να αλλάξει τη κοινή πεποίθηση γύρω από τους καρχαρίες, δίνοντας τη δυνατότητας σε κάποιους λίγους «τυχερούς» να περάσουν μια νύχτα σε υποβρύχιο «δωμάτιο» στη γυάλα με τους καρχαρίες.

Στις 11, 12 και 13 Απριλίου, προσφέρει τη δυνατότητα σε τρία άτομα- μαζί με τους συνοδούς τους – να περάσουν ένα βράδυ, σε βάθος 10 μέτρων, με ένα γυάλινο κυλινδρικό τοίχωμα να τους χωρίζει από 3 εκατομμύρια λίτρα νερού και 35 καρχαρίες.

Το κυλινδρικό υπνοδωμάτιο, με 360 μοιρών διαφανή τοιχώματα, στρογγυλό κρεβάτι για δύο, μπάνιο είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία (μάλλον, για μη κλειστοφοβικούς).

Το Ενυδρείο του Παρισιού, το παλαιότερο ενυδρείο του πλανήτη – εγκαινιάστηκε το 1867 και βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Πύργο του Άιφελ.

Οι υποψηφιότητες για τους τρεις τυχερούς γίνονταν δεκτές έως την περασμένη Κυριακή τα μεσάνυχτα, με περιορισμούς στην ηλικία (άνω των 18) και το βάρος (όχι πάνω από 190 κιλά το συνολικό βάρος έκαστου τυχερού και του συνοδού του).

Η διαμονή ήταν δωρεάν, καθώς και το βραδινό και το πρωινό.

enidrio1 enidrio3 enidrio4 enidrio5