Site icon Xanthi 2

Ημερίδα Meat Place για κρεοπώλες στην Ξάνθη. Μίλησαν για την ελληνική αγορά κρέατος

Η  Ξάνθη ήταν ο τρίτος σταθμός του Meat Place Tour όπου πραγματοποιήθηκε ημερίδα την Κυριακή , στο χώρο του Zita Palas, με θέμα «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση»

Ομιλητές της ημερίδας ήταν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

Η θεματολογία της ημερίδας ήταν σε γενικές γραμμές η εξής:

Οι ημερίδες αυτές απευθύνονταν στα κρεοπωλεία, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, στις βιοτεχνίες, στις βιομηχανίες, στους παραγωγούς και στους κτηνοτρόφους

Exit mobile version