Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με το μείγμα τις πατάτες. Τις ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε την πανσέτα. Την αραδιάζουμε πάνω στις πατάτες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για 25΄, μέχρι να ροδίσουν το κρέας και οι πατάτες. Οι πατάτες που ψήνονται στους χυμούς της πανσέτας είναι απίστευτες!
Υλικά
- 800 γραμμ. πανσέτα χοιρινή κομμένη σε φέτες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
μερίδες: 4
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά
Πηγή: http://www.argiro.gr