fredtitoΦαίνεται ότι η διένεξη του Δήμου και τον επενδυτή του Δημοτικού Πάρκινγκ θα οδηγήσει σε έξωση και, πιθανότατα, σε αναστολή της λειτουργίας του για κάποιους μήνες. Σε συνδυασμό με την πιθανή διακοπή λειτουργίας του ελεύθερου χώρου στάθμευσης απέναντι από το ΙΚΑ, οι Ξανθιώτες οδηγοί θα στερηθούν  εκατοντάδες θέσεις μέσα στο κέντρο το επόμενο διάστημα.

Η υπόθεση με τις μπανάνες στο Δήμο Ξάνθης συζητήθηκε αρκετά. Η τιμή των 8,5 ερώ το κιλό. που παρουσίασε το ρεπορτάζ μας για τον προϋπολογισμό προμηθειών τροφίμων που έφτασε στην Οικονομική Επιτροπή, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να ζητήσει την απόσυρση του θέματος,  προκάλεσε σχόλια και συζητήσεις. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά: Για το γεγονός ότι έγινε αντιληπτό έγκαιρα και αποσύρθηκε αλλά, σε δεύτερη σκέψη, για το γεγονός ότι ίσως σε άλλους φορείς περνάνε τέτοιου είδους δαπάνες και δεν γίνονται αντιληπτές για να διορθωθούν

fredtitoΠάντως, αρκετές μέρες μετά την απεργία, κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει τη διένεξη με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Σε σχόλια στα κοινωνικά δίκυτα κάποιοι εκπαιδευτικοί άφησαν σαφή υποννοούμενα για το αν πληρώθηκε ή δεν πληρώθηκε η απεργία των εργαζομένων στο Δήμο Ξάνθης.

Την ίδιω ώρα και η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο θέμα και αναφέρει σε ανάρτηση στο Xanthileft.qr » Η απεργία είναι δικαίωμα των εργαζομένων και οι απεργοί επωμίζονται το κόστος. Πιστεύουμε να ισχύει για όλους!» ΄Όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζει να είναι «αγκάθι» για τους εμπλεκόμενους και η κόντρα συνεχίζεται. Ενδεχομένως να έχουμε νέες απαντήσεις.

fredtitoΆλλη μια υπόθεση με συλλήψεις βαριά οπλισμένων ατόμων των Έβρο αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρες. Είναι υποθέσεις που χρειάζονται νηφαλιότητα και προσεκτική προσέγγιση, χωρίς ακρότητες, μέχρι να αποκαλυφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν χρειάζονται βιαστικά συμπεράσματα γιατί η κατάσταση είναι ρευστή αλλά σίγουρα οι αρχές μπορούν να υποστηρίξουν ότι λειτουργούν αποτελεσματικά όπως αποδεικνύεται για δεύτερη φορά.